De website van NWO, maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD

Rit Verslag

Verslag

Mooie afsluiter van het jaar.

Choco is kapitein en bijna 60 jaar oud. (59 jaar en 364 dagen ) We zijn met 7 NWO present voor de laatse rit van het seizoen 2023. Het heeft geregend tot 08h15 en er zijn heel veel plassen op de baan.

We rijden door het Schorre naar de brug over de vaart aan het Gistels kassietje. Oversteken en opnieuw een brug, over de autostrade dit keer, naar de Zeeweg. Die rijden we in omgekeerde richting naar Aartrijke. Het aanvangstempo is redelijk hoog o.a. door Bert. Van Aartijke naar de zijkant van de Ruidenberg en dan richting Koekelare, Beerst.

Uiteindelijk doen we een stukje Boterlandroute, broederliefde hé. We zien de Ijzertoren in de verte. Het leven kan toch schoon zijn.

We hebben nu de wind van achter en via de Zijdelingstraat rijden we naar Schore. We nemen de Moerkerke-bocht en de Vanroose-route. Van Slijpe naar Leffinge en in Leffinge twee echte mannen en 5 meisjes. De twee mannen draaien mooi rond in het Schorre en voila daar is de Vlas.

In de Vlas trakteert Choco voor zijn verjaardag. Hiep hiep hoera!  Johan, Filip en Burgie komen er nog bij zitten. Johan bevestigd nogmaals zijn goede voornemen voor 2024. De derde elektrische koersfiets komt er aan.

 

Zondag
29/10/2023
Kapitein:
Choco 
Afstand:
63 km
Afspraak om:
09.00 
Route:
Plaatselijke ronde 
Gemiddelde:
27,8 km/u
Afspraak pl.:
De Vlasschaard 
Weerpraatje:
Herfstweer. Regen tot 8h15 maar wij geen spetter regen. 
Extra info:
 

 

Deelnemers

Geen gegevens beschikbaar.